Akasha Reading

Welkom in de blauwdruk van jouw ziel

Ervaar je stagnatie in je levensvreugde? Sta je voor een belangrijke keuze in je leven? Wil je meer helderheid over een (terugkerend) thema? Kun je hierin moeilijk in contact komen met de innerlijke stroom van je hart die je inzicht, vertrouwen en vreugde geeft?

Wellicht dat een Akasha reading jou inzicht geeft.

Je kunt jouw Akasha zien als de bibliotheek van jouw ziel waarin informatie opgeslagen ligt over de diepere gronden van al je ervaringen in het verleden, heden en de mogelijkheid tot verwezenlijking van wie je ten diepste bent.

Zo geeft het contact met je Kronieken een ruim zicht op de verschillende aspecten van jezelf.

Ik nodig jou uit om diep mee te voelen in het veld wat we openen, waardoor je de verkregen informatie direct kunt integreren en belichamen. Je ervaart hierdoor een erkenning in wie je werkelijk bent en wat jouw zielenkwaliteiten zijn.

Een Akasha reading werkt door op emotioneel, fysiek, spiritueel en praktisch niveau.

Zodoende kun je je gemakkelijker verbinden met èn beslissingen nemen vanuit de innerlijke stroom van je hart.

Het is mijn verlangen jou te ondersteunen in deze verdieping hiervan, zodat jouw zielenlicht en kwaliteiten worden geïntegreerd en handen en voeten krijgt in jouw dagelijkse leven.

Voel je welkom, gezien en kom dieper thuis in wie je werkelijk bent.

De reading duurt doorgaans één uur en wordt opgenomen. Bijdrage: € 80,-

Reviews

‘Een akashareading is ingebed worden in de liefde: de persoonlijke liefde van Anna voor mij als medemens, maar ook ingebed worden in de onvoorwaardelijke Liefde van de Bron met als extra cadeau diepgaande antwoorden op vragen. Anna is het transparante kanaal dat doorgeeft wat op dat moment van belang is.
Ik voel dankbaarheid naar Anna en naar de Bron voor zoveel liefde en ondersteuning voor mij, maar ook voor ons als mensheid in deze uitdagende tijd’. – Marja

‘Anna heeft mij geholpen toen ik vastliep in het rouwproces na het verlies van mijn geliefde.
In de reading opende Anna het veld van mijn ziel.
Zij gaf de informatie zuiver en ongefilterd door. Ik voelde in mijn hart dat het klopte. Soms was de info confronterend, maar door het grote liefdesveld van Anna en haar dolfijngidsen gaf het een bedding van veiligheid zodat ik de transformatie en heling helemaal toe kon laten.
Nog meer thuis bij mijn Zelf – Sonja

‘Anna, je helpt mij om in contact te komen met wat groter is dan het bekende. Om te vertrouwen in mijn pad. En dat ik diep van binnen weet wat dat pad is. Je helpt mij om elke keer weer dichter bij mijzelf te komen’. – Jet

Maak een afspraak voor een Akasha reading