Holistic Pulsing

De zachte kracht van ritmisch bewogen worden

Ervaar het helende effect van het pulsen en/of maak kennis met het zelf leren pulsen

Verlang je naar een liefdevoller contact met je lichaam? Zit je veel in je hoofd en heb je daar genoeg van? Heb je doorgaans een pijntje hier en een pijntje daar en wens je dit niet langer te negeren? Verlang je naar meer ‘enjoy-now’ in je leven? Voel je dat er emoties onder de oppervlakte liggen die je nader zou willen onderzoeken?  Of ben je nieuwsgierig naar het gaan leren pulsen…                          

Laat je dan raken door een Holistic Pulsing sessie en/of maak kennis met het leren pulsen

Holistic Pulsing is een zachte vorm van energetisch lichaamswerk. Je ligt gekleed op een massagetafel en je lichaam wordt zacht ritmisch bewogen. De frequentie waarin je bewogen wordt is afgestemd op het ritme dat het meest vanzelf door je hele lichaam gaat. Moeiteloos komt je lichaam in beweging en wordt alles in je uitgenodigd om mee te bewegen. Dit werkt via het water element diep in op je hele lichaam en vooral ook op je zenuwstelsel. De uitnodiging is om liefdevol aanwezig te zijn bij alles wat er beleeft wordt zonder er iets in te willen veranderen. Juist op die momenten waarin jij je niet bemoeit met wat er waargenomen wordt kunnen er kleine wonderen gebeuren. Dit omdat jij je overgeeft aan het zelf genezend vermogen van je lichaam. En jij bent hiervan de waarnemer.  Een pulssessie is een fysieke en energetische reis door je lichaam die nog dagen kan doorwerken. Ik ben met meer dan 25 jaar ervaring nog altijd nieuwsgierig naar de ‘reis’ die ik mag faciliteren met misschien wel jouw in de hoofdrol. 

Holistic Pulsing leren

Pulsen is eenvoudig te leren. Je kunt er kennis mee maken in een leersessie. En als je dit bevalt kun je intekenen voor een basis cursus van 4 dagen. Ik werk met kleine groepen en meestal is het 4 weken lang 1 dag per week. Dit kan bij mij en eventueel in overleg op locatie. Werk je in een praktijk met een team van therapeuten dan kun je me uitnodigen voor een demonstratie.

Holistic pulsing is gemakkelijk te combineren met andere massage vormen.

 Tarieven

Pulssessie:  € 80,- voor 75 minuten
Leersessie: € 100,- voor 120 minuten
Basis cursus van 4 dagen: € 500,- 
Demonstratie in groepspraktijk: € 25,- 
Bij demonstraties of cursus op locatie buiten Doetinchem komen er reiskosten bij
 
Vul het contactformulier hieronder in, bel, app of mail me gerust voor meer informatie en voor het maken van afspraken.        Telefoon: 06-40117096
 
 Over mijzelf
Holistic Pulsing heeft mijn hart al ruim 25 jaar geleden gestolen!  Ik geef graag sessies, blijf steeds leren hierin en telkens weer word ik blij als ik het pulsen en haar visie mag overdragen. Ruim 22 jaar geleden heb ik de School voor Holistic Pulsing opgezet, waarbinnen ik elk jaar een opleiding verzorgde. Daarnaast heb ik het pulsen 21 jaar geleden bij Holos (h.b.o opleiding tot massagetherapeut) geïntroduceerd waarna het basis gedeelte is opgenomen binnen de opleiding. Ik ben verbonden aan Holos als Holistic Pulsing docent.
Privé geef ik naast puls sessies puls cursussen en bijscholingen.
 
Dolfijnenergie
Ik heb in de afgelopen 12 jaar voor de Covid ongeveer 370 dagen met wilde dolfijnen gezwommen. Dat vertaald zich in ruim 400 uur aan nabije contact momenten in het water. Dolfijnen zijn voor mij de engelen van de zee en ik ben ze zo dankbaar voor hun speelse en liefdevolle uitwisselingen. Ze hebben me geholpen om mijn hart meer en meer te openen. De dolfijnenergie komt meestal als vanzelf meedoen in de sessies die ik geef. Meestal zeg ik er niets over en soms klopt het om de dolfijnenergie openlijk in te brengen.
 
 

Een paar reviews

Marjorie:   “Mijn pulssessies bij Godfried worden gekenmerkt door grootse eenvoud. Juist de bijzonderheid daarvan raakt me telkens weer. Ver voorbij de fysieke aanraking van Godfrieds handen voel ik me subtiel bewogen en geraakt; alles in mij ervaart toestemming om er te zijn. Er ontstaan wonderlijke reizen door mijn innerlijke landschap, waar ik onbegrensd en onbeoordeeld kan rondkijken, ontmoeten, voelen, huilen, lachen, rusten, helen. Ik voel me daarin ondersteund en geïnspireerd door Godfrieds diepe afstemming, die zorgt voor een stille, zuivere communicatie tussen ons: we reizen sámen! Ik keer terug naar huis in grote verwondering over het ‘eenvoudige’ cadeau dat pulsen is.”

Mirjam:   “Na ingrijpende operaties en revalidatie met veel kramp en spanning, ben ik nu erg blij met de pulssessies van Godfried! Wat ik bij de fysiotherapie mis is de ervaring van ontspanning die bij Godfrieds pulsing moeiteloos gaat door de liefdevolle aandacht en de zachte, vaak subtiele bewegingen zonder opdringen. Zo laat ik van binnenuit alles los en gaat echt alles weer stromen!”

 

Stel je vraag of maak een afspraak voor holistic pulsing