Holistic Pulsing

De zachte kracht van liefde en ritmisch bewegen

Dagworkshop leren pulsen op 16 december

Verlang je naar een liefdevoller contact met je lichaam? Zit je veel in je hoofd en heb je daar genoeg van? Heb je doorgaans een pijntje hier en een pijntje daar en wens je dit niet langer te negeren? Verlang je naar meer ‘enjoy-now’ in je leven? Voel je dat er emoties onder de oppervlakte liggen die je nader zou willen onderzoeken?                           

Laat je dan raken door een Holistic Pulsing sessie

Holistic Pulsing is een zachte vorm van energetisch lichaamswerk. Je ligt gekleed op een massagetafel en je lichaam wordt zacht ritmisch bewogen. De frequentie waarin je bewogen wordt is afgestemd op het ritme dat het meest vanzelf door je hele lichaam gaat. Moeiteloos komt je lichaam in beweging en wordt alles in je uitgenodigd om mee te bewegen. Dit werkt diep in op je hele lichaam en vooral ook op je zenuwstelsel. De uitnodiging is om liefdevol aanwezig te zijn bij alles wat er beleeft wordt zonder er iets in te willen veranderen. Juist op die momenten waarin jij je niet bemoeit met wat er waargenomen wordt kunnen er kleine wonderen gebeuren. Dit omdat jij je overgeeft aan het zelf genezend vermogen van je lichaam. Stille getuige zijn van wat zich ontvouwd maakt ook dat je ziel zich dieper met je kan verbinden. Een pulssessie is een fysieke en energetische reis door je lichaam die nog dagen kan doorwerken. Ik ben meer dan 25 jaar ervaring nog altijd nieuwsgierig naar de ‘reis’ die ik mag faciliteren met misschien wel jouw in de hoofdrol. 

 

Dagworkshop leren pulsen op 16 december

van 10 – 17u

 Na een dag ondergedompeld te zijn in deze mooie techniek ( geven en ontvangen) heb je voldoende geleerd om er in privé sfeer mee verder te gaan.
Kosten: € 88,- inclusief lunch
Wil je de techniek van Holistic Pulsing professioneel gaan gebruiken dan raad ik je aan om contact te zoeken met de School voor Holistic Pulsing o.l.v. Sietse Jager. Ik verzorg daarin ook een aantal dagen. De volgende groep start in Januari. Info: www.ikpuls.nl

 

Holistic Pulsing samen met de energie van de dolfijnen

Moeiteloos en speels stromen

Ik heb in de afgelopen 12 jaar voor de Covid ongeveer 370 dagen met wilde dolfijnen gezwommen. Dat vertaald zich in ruim 400 uur aan nabije contact momenten in het water. Dolfijnen zijn voor mij de engelen van de zee en ik ben ze zo dankbaar voor hun speelse en liefdevolle uitwisselingen. Ze hebben me geholpen om mijn hart meer en meer te openen. Ik breng de dolfijnenergie als vanzelf mee in mijn sessies via de 4 dolfijngidsen die op mijn pad gekomen zijn afgelopen jaren. Meestal zeg ik er niets over en soms klopt het om de dolfijnenergie openlijk in te brengen.

Holistic Pulsing heeft mijn hart al zo,n 25 jaar geleden gestolen! De zachte kracht, niets forcerend en aanwezig zijn bij wat is zonder oordelen heeft mij al vele kleine “wonderen “ laten zien. Pulsen en liefdevolle aanwezigheid kan veel losmaken en helen. Ik geef graag sessies, blijf steeds leren hierin en telkens weer word ik blij als ik het pulsen en haar visie mag overdragen. Zo’n 22 jaar geleden heb ik de School voor Holistic Pulsing opgezet, waarbinnen ik elk jaar een opleiding verzorgde. Daarnaast heb ik het pulsen ongeveer 21 jaar geleden bij Holos (h.b.o opleiding tot massagetherapeut) geïntroduceerd waarna het basis gedeelte is opgenomen binnen de opleiding. Ik ben verbonden aan Holos als Holistic Pulsing docent. Privé geef ik naast puls sessies af en toe op verzoek bijscholingen.

Een paar reviews:

Marjorie:   “Mijn pulssessies bij Godfried worden gekenmerkt door grootse eenvoud. Juist de bijzonderheid daarvan raakt me telkens weer. Ver voorbij de fysieke aanraking van Godfrieds handen voel ik me subtiel bewogen en geraakt; alles in mij ervaart toestemming om er te zijn. Er ontstaan wonderlijke reizen door mijn innerlijke landschap, waar ik onbegrensd en onbeoordeeld kan rondkijken, ontmoeten, voelen, huilen, lachen, rusten, helen. Ik voel me daarin ondersteund en geïnspireerd door Godfrieds diepe afstemming, die zorgt voor een stille, zuivere communicatie tussen ons: we reizen sámen! Ik keer terug naar huis in grote verwondering over het ‘eenvoudige’ cadeau dat pulsen is.”

Mirjam:   “Na ingrijpende operaties en revalidatie met veel kramp en spanning, ben ik nu erg blij met de pulssessies van Godfried! Wat ik bij de fysiotherapie mis is de ervaring van ontspanning die bij Godfrieds pulsing moeiteloos gaat door de liefdevolle aandacht en de zachte, vaak subtiele bewegingen zonder opdringen. Zo laat ik van binnenuit alles los en gaat echt alles weer stromen!”

Een sessie duurt doorgaans 75 minuten en kost € 80,- incl. btw. Je mag bellen, appen of mailen voor een afspraak.        Telefoon: 06-40117096                                                                      Email: godfriedkleinsmann@gmail.com

Stel je vraag of maak een afspraak voor holistic pulsing